Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Az UNION-ról

Cégünkről

Ide kattintva megismerheti az UNION Biztosító történetét, szolgáltatásait, vezetőségét.

Sajtószoba

Sajtószobánk információival az írott és elektronikus média újságíróinak munkáját kívánjuk segíteni, hírigényeit kielégíteni. Itt tesszük hozzáférhetővé társaságunk valamennyi, a sajtó számára érdekes híreit, sajtóközleményeinket.

Az érdeklődőknek, honlapunk látogatóinak számos érdekes hírrel, információval (cégtörténet, anyavállalatunk, a Vienna Insurance Group csoportról szóló hírek, információk, linkgyűjtemény) szolgálunk a Sajtószoba további oldalain.

Társadalmi szerepvállalás

A biztosításhoz kötődő értékek az emberek, a gondoskodás, a jövő és az értékteremtés. Ennek alapján a társaság társadalmi szerepvállalását több irányban határozta meg: a gondoskodás jegyében a hátrányos helyzetű gyermekek, az értékteremtés jegyében a kortárs képzőművészet támogatását tűzte ki célul, emellett kiemelt hangsúlyt fordít a jövő alakításának jegyében az UNION vállalati működésének környezet- és egészségtudatos alakítására.

A hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok kiemelt prioritást élveznek az UNION társadalmi szerepvállalásában, „Esélyt adunk!” elnevezésű karitatív programját ennek jegyében indította el 2012-ben a társaság. Támogatási formái sokszínűek, a pénzügyi segítségen kívül, természetbeni, kommunikációs és humán (önkéntes munka) támogatásokat egyaránt nyújt a cég partnereinek.

Elismerések, díjak

Üzleti teljesítménye alapján az UNION Biztosító azon kevesek közé tartozik, akik a fogyasztói Superbrands és az üzleti Business Superbrands díjakat egyaránt kiérdemelték. A társaság adományozási gyakorlatáért 2009-ben elnyerte a Magyar Adományozói Fórum Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozói Díjat a pénzügyi szolgáltatók kategóriájában, valamint megkapta a „Gyermekekért” díjat a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja és a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványtól.

Karrier oldal

Legfrissebb állásajánlatainkkal, karrierlehetőségeinkkel ismerkedhet meg karrier oldalainkon.Lépjen kapcsolatba velünk!