Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Elismerések, díjak


 

Ismét egyike a legjobb márkáknak az UNION Biztosító


A kiváló márkákat díjazó Superbrands programot 2004 óta hirdetik meg azzal a céllal, hogy minden évben bemutassa az ország legkiválóbb márkáit. Az UNION Biztosító az idei év folyamán, immáron hetedik alkalommal viselheti a Superbrands díj egyikét. A díjak odaítélésével, majd kiosztásával a független szakmai zsűri iránytűt ad az ügyfelek kezébe, megmutatva, mely márkák érdemesek valóban az ügyfelek bizalmára.

Superbrands


Elismerésben részesült az UNION társadalmi szerepvállalása


Az UNION adományozási gyakorlatáért 2009-ben kiérdemelte a Magyar Adományozói Fórum Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozói Díjat a pénzügyi szolgáltatók kategóriájában. A díj odaítélésének alapját nem csupán az egyes cégek által 2008-ban adományozásra fordított összege, pénzadomány, természetbeni adomány képezi, hanem a társaságok által nyújtott önkéntes munka, amelyet a munkatársak munkaidőben nemes cél érdekében a cég által támogatott módon töltenek el.

A Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozói Díj a Magyar Adományozói Fórum objektív, a KPMG közreműködésével magyarországi viszonyokra adaptált standard értékelése alapján a Central and Responsible Giving (Ceenergi-hálózat) programjának keretein belül valósul meg. A díjat a hálózat minden tagországában (Bulgária, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Románia, Szlovákia, Ukrajna) átadják, Magyarországon idén negyedik alkalommal.


Gyermekekért díj


Az UNION Biztosító egyik legfontosabb célja a beteg és szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek helyzetének javítása. A társaság 2009. novemberében megkapta a „Gyermekekért” díjat a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja és a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványtól, a gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő gyermekek számára nyújtott támogatásért kapott.Az UNION kiemelt támogatott szervezetét, a Bátor Tábor Alapítványt pedig az Önkéntes Központ Alapítvány az Év Önkéntes Programja 2009 díjjal jutalmazta.


 Lépjen kapcsolatba velünk!