Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Egyszeri díjas megtakarítási életbiztosítás

 

Az UNION-Solo befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítás olyan megtakarítási lehetőség, amelynél nincs szükség rendszeres befizetésekre, elég egy kezdőösszeget befektetnie.

  • Már 200 000 forintos díjbefizetéssel megkötheti
  • Az 5. és 10. évben díjjóváírást kaphat
  • Rugalmas: megtakarítása bármikor növelhető plusz befizetéssel
Néhány év múlva szeretné egy nagyobb tervét megvalósítani, de már most belekezdene a megtakarításba? Mindezt úgy, hogy nem akar rendszeresen félretenni, hanem inkább egy konkrét összeget fektetne be? Az UNION-Solo életbiztosítással már most megalapozhatja jövőbeli céljait, legyen szó gyermekeiről, családjáról vagy például egy nagyobb tervezett kiadásról.
Kezdjen bele a saját szólójába!
Néhány év múlva szeretné egy nagyobb tervét megvalósítani, de már most belekezdene a megtakarításba? Mindezt úgy, hogy nem akar rendszeresen félretenni, hanem inkább egy konkrét összeget fektetne be? Az UNION-Solo életbiztosítással már most megalapozhatja jövőbeli céljait, legyen szó gyermekeiről, családjáról vagy például egy nagyobb tervezett kiadásról.

Kezdjen bele a saját szólójába!

Ismerje meg az UNION-Solo életbiztosítás előnyeit:
  • Egyösszegű díjbefizetés: Ön döntheti el, mekkora összeget szeretne befektetni; megoldásunk már 200 000 forinttól elérhető. Nincs szükség rendszeres befizetésekre.
  • Változatos, aktívan kezelt befektetési eszközalapok: portfólióját hazai és nemzetközi befektetéseket tartalmazó eszközalapokból állíthatja össze. Ezek között két új, euró alapú befektetési eszközalap is választható: az UNION-Best Selection és az UNION-Iránytű.
  • Plusz lendület befektetésének: az Ön kezdeti befizetésének 5%-át (azaz minimum 10 000 forintot) automatikusan jóváírjuk szerződésén az 5. és 10. évben1.
  • Biztosítása kiterjed közlekedési baleseti halálra is, mely az egyszeri díj 10%-ával megegyező, de legalább 300 000 forintos biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre.
  • Bármikor kiegészíthető: ha úgy alakul, hogy a későbbiekben plusz összegeket is félre tud tenni, minimum 30 000 forintos eseti díj befizetésével tovább növelheti megtakarítását.
  • A tartamot igényei szerint módosíthatja: a biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheti meg, de ha időközben változnak az igényei, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheti (maximum 40 évre) vagy le is csökkentheti (minimum 5 évre).
  • Megtakarításához – részben vagy egészben – hozzáférhet: már 1 hónap elteltével lehetősége van arra, hogy hozzáférjen pénzéhez, ha esetleg úgy alakul, hogy lejárat előtt szüksége lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheti.


A pénze megbízható kezekben van!

 

Befektetési portfólióját úgy állíthatja össze, hogy az megfeleljen az Ön kockázatvállalási hajlandóságának és hozamra vonatkozó elvárásainak. Megtakarítását elhelyezheti például részvény-, kötvény- vagy aktívan kezelt eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelik2, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.

 

Egyszerű elérés Önnek is, kényelmesen

 

Ingyenes Ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheti megtakarításának alakulását és igény szerint bármikor módosíthatja eszközalap portfólióját. Az egyes eszközalapok közötti átváltást ingyenesen megteheti.

 

Az ingyenes Árfolyam-monitor szolgáltatással3 gondoskodhat arról, hogy a nagyobb árfolyamesések ne legyenek negatív hatással befektetésére, mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a piaci eseményeket.

 

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Részletes információ az UNION-Solo befektetési eszközalapokhoz kötött, egyszeri díjas életbiztosításra vonatkozó általános és különös biztosítási feltételekben található.

 

1Az egyszeri díjas alszerződés 5, illetve 10 éven belül történő részleges vagy teljes visszavásárlása esetén a Biztosító díjvisszatérítést nem teljesít. Az 5. vagy a 10. év után történő részleges vagy teljes visszavásárlás a korábban teljesített jóváírást már nem érinti.

 

2Befektetési politikáinkat anyavállalatunk, a Vienna Insurance Group 190 éves szakmai hátterére alapozva az UNION Biztosító befektetési szakemberei határozzák meg.

 

3Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Árfolyam-monitor szolgáltatás igénybevételekor a befektetési eszközalap értékének az árfolyam figyelési érték alá csökkenése esetén végrehajtott automatikus átváltás után célszerű időközönként portfólióját felülvizsgálni, hogy megtakarításai eredeti hozamelvárásainak megfelelően alakuljanak.