Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

CASCO biztosítás

 

Az UNION-Casco biztosítással akár új, akár használt autójáról kedvező feltételek mellett gondoskodhat.

 • A különböző térítési szintek közötti választással, illetve az alap- és kiegészítő biztosítások kombinálásával a legszélesebb körtől a korlátozott mértékű biztosítási védelemig egyaránt lehetőség nyílik.
 • Nemcsak a casco, hanem a kötelező bonus fokozata alapján is részesülhet kedvezményben.


100 ügyfélből 94 ezt ajánlja!*

 

Nálunk a szolgáltatás az első – kedvező feltételek, minőségi kárrendezés

 

Kárszolgáltatásunkat ötösre értékelték ügyfeleink!

4,9
- munkatársak udvariassága, segítőkészsége, szakmai felkészültsége 1-5- skálán
94% ajánlaná az Biztosítót másnak is kárrendezési tapasztalatai alapján.*

Válassza az UNION-Casco biztosítást, hiszen kedvező feltételek, személyreszabott szolgáltatások és minőségi kárrendezés vár Önre!

 

Nemcsak a kedvező feltételek miatt éri meg minket választani, hanem mert nálunk a kárbejelentés folyamata zökkenőmentes, és a kárrendezés pedig hatékony és gyors.


UNION-Casco biztosítás

Az alábbiak szerint választhatja meg a szolgáltatási kört

 • Teljeskörű védelmet javaslunk azoknak, akik minden káreseményre fel akarnak készülni.
 • Ha Ön csak lopás ellen védené autóját, az UNION-Casco Lopásvédelem szolgáltatásunkat ajánljuk.
 • Ha Önnek egy baleset esetén nem okoz gondot gépjárművének megjavíttatása, de egy új gépjármű vásárlása már nehézséget jelente autója ellopása, vagy totálkára esetén, akkor a lopás és totálkár módozatunkat ajánljuk.
 • Amennyiben Ön bizonyos fedezeteket nem tart szükségesnek, az alábbi változatokat ajánljuk Önnek:
  • Ha autóját mindig biztonságos helyen tudja tárolni, és így nem fenyegeti az a veszély, hogy ellopják, javasoljuk, hogy a lopáskár nélküli változatot válassza, így ugyanis kedvezőbb díjjal számolhat.
  • Ha Ön vállalja gépjárműve üvegsérüléseinek javíttatását, üvegkár nélküli módozatunkat ajánljuk.
  • Lehetőséget nyújtunk arra, hogy az utóbbi két módozat előnyeit ötvözhesse a lopás- és üvegkár nélküli változat választásával.

Kiegészítő biztosítások

 • Baleset-biztosítás: kórházi napi térítést, nagy összegű szolgáltatást nyújtunk a gépjárműben ülő személyekre baleseti halál és maradandó egészségkárosodás esetén.
 • Poggyászbiztosítás: személygépkocsi esetén megtérítjük poggyászkárát nemcsak sérülés, hanem a poggyászok ellopása esetén is. A kiegészítő biztosítás a piacon nem szokványos módon a gépjárműben hagyott biztonsági gyermekülésre is kiterjed.
 • Kölcsöngépkocsi biztosítás: a biztosított személygépkocsi casco-károkból származó működésképtelensége esetén kölcsöngépkocsit vehet igénybe.

 

Bonus rendszer

Nemcsak a casco, hanem a kötelező bonus fokozata alapján is részesülhet kedvezményben (casco és kötelező bonus együttes megléte esetén az Ön számára kedvezőbbet vesszük figyelembe):

 

kötelező bonus

casco bonus

engedmény

B04

C1

5%

B05

C2

10%

B06

C3

15%

B07

C4

20%

B08

C5

25%

B09, B10

C6

30%

 

C7

35%

 

C8

40%

 

C9

45%

 

C10

50%

 

A kötelező felelősség-biztosításnál megszokott rendszerhez hasonlít casco-biztosításunk bonusrendszere: a fizetendő díjat a kirédemelt bonus mértékével előre csökkentjük, így Ön eleve alacsonyabb díjjal számolhat, és egy kár esetén nem vész el a teljes bonus.

 

Önrész

Igényei minél tökéletesebb kielégítését az önrészek széles választékával biztosítjuk. Nyolcféle lehetőség közül választhat:

 • A kár 10%-a, de minimum 30, 50, 100 vagy 200 ezer forint.
 • A kár 20%-a, de minimum 30, 50, 100 vagy 200 ezer forint.


Különböző önrészesedési kedvezményeket nyújtunk egyes káreseményeknél, így például a kiegészítő poggyászbiztosítás és a baleset-biztosítás esetében, illetve az üvegek javításánál nem vonunk önrészt, az üvegezés cseréjénél pedig kedvezményes az önrész.

További előnyök

Károk helyreállításánál az autó 3 éves koráig nem vesszük figyelembe az autó alkatrészeinek avulását, így az anyagköltséget teljes egészében megtérítjük, valamint az autó 6 éves koráig is csak néhány meghatározott alkatrész (akkumulátor, gumiabroncs, kipufogó rendszer, kopó-forgó alkatrészek) cseréje esetén vesszük figyelembe az avulást.

A piaci gyakorlattól eltérően a biztosítás pótdíj nélkül kiterjed a jármű összes gyárilag beépített extra felszereltségére.


Amivel teljessé teheti védelmét:

Kötelező-gépjármű felelősségbiztosítás
UNION-Útitárs


Kárbejelentés

Igénylés

Kösse meg biztosítását online a www.union24.hu weboldalon!

Online díjkalkuláció és igénylés
Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogalomtár

Zöld Kártya: A zöldkártya rendszer országaiban elfogadott, egységes szabványnak megfelelő nemzetközi gépjármű-felelősségbiztosítási igazolvány (kártya), amelyet a nemzeti iroda nevében a biztosítási szerződésnek megfelelően a biztosítók állítanak ki az üzemben tartó számára a meglátogatott országban megkövetelt gépjármű-felelősségbiztosítási fedezet meglétének ...

További hasznos kifejezések