Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

SuperShop GYIK

Milyen termékek után kapok SuperShop pontot?

UNION-Kötelező* union24-kötelező* UNION-Kötelező Múzeális Járműre* UNION-Közszolgálati Kötelező* UNION-Partner Kötelező* Klub Kötelező* UNION-Casco union24-Casco UNION-Kandalló Otthonbiztosítás Erste Kandalló Extra Otthonbiztosítás Napraforgó otthonbiztosítás UNION-Kandalló Extra union24-Kandalló Extra Erste Kandalló Extra otthonbiztosítás UNION-Útitárs Közlekedési baleset-biztosítás union24-Közlekedési balesetbiztosítás UNION-Rizikó Extra életbiztosítás UNION-S.O.S. baleset-biztosítás UNION-S.O.S. baleset-biztosítás távértékesítéssel UNION-Elán Befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó, folyamatos díjfizetésű, teljes életre szóló életbiztosítás Genius Haszon Plusz Befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó, folyamatos díjfizetésű, teljes életre szóló életbiztosítás PrivateMed Egészségbiztosítás * Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések esetében az UNION Biztosító akkor bocsát ki SuperShop Törzsvásárlói Pontot, ha a biztosítási időszak első napja 2013. évre vagy azt követő időszakra esik.

Hogyan tudok SuperShop kártyát igényelni?

• A www.supershop.hu oldalon a kártyaigénylés menüpont alatt • Az UNION Biztosító ügyfélszolgálati irodájában és a területi igazgatóságokon • A SuperShop tagvállalatok üzleteiben

Csak a saját nevemre szóló kártyára lehet kérni pontot, vagy családtag kártyájára is?

A biztosítási szerződés szerződőjének nevére kiállított SuperShop törzsvásárlói kártyára írunk jóvá pontot.

Hány forintonként kapok 1 SuperShop pontot?

Minden befizetett 100 forint után 1 SuperShop pontot írunk jóvá. A biztosítási díjak esetében ez azonban nem egy egyszeri vásárlást jelent, hanem minden egyes díjfizetés alkalmával jóváírjuk a SuperShop pontokat kártyájukon – 100 forintonként 1 pont jár!

Nem került jóváírásra a biztosításom után kapható SuperShop pont. Mi ilyenkor a teendő?

Ha bármilyen problémája, kérdése van a SuperShop pontokkal vagy a pontkibocsátással kapcsolatban, kérjük, keresse fel az UNION Biztosító ügyfélszolgálatát az alábbi elérhetőségek egyikén: Telefon: 06-1 486 - 4343 E-mail: ugyfelszolgalat@unionbiztosito,hu

Megszüntettem a biztosításom, amire SuperShop pontot kaptam. Elvesznek-e a már jóváírt pontjaim?

Nem, jóváírt pontjai abban az esetben is megmaradnak egyenlegén, ha biztosítási szerződését felmondja, vagy az valamilyen okból megszűnik.

Tudok-e SuperShop pontokkal fizetni a biztosításért?

Jelenleg nem lehet pontokkal fizetni a biztosításokért, az UNION Biztosító egyelőre pontkibocsátó partnerként van jelen a SuperShop programban. Ez azt jelenti, hogy a SuperShop pontokat nem tudják nálunk beváltani.

Mikor kerülnek jóváírásra a kapott SuperShop pontok?

A mindenkori esedékes biztosítási díj UNION Biztosító általi könyvelését követő munkanapon jelennek meg egyenlegén.

Euróban fizettem be biztosítási díjat, kapok-e ekkor is SuperShop pontot?

Euróban fizetett biztosítási díj esetében nem áll módunkban SuperShop pontot kibocsátani. Csak a forintban fizetett biztosítási díjak után tudunk SuperShop pontot jóváírni.

Hibásan adtam meg a SuperShop kártyaszámom, lehet-e valahogyan korrigálni?

Ebben az esetben kérjük, lépjen kapcsolatba az UNION Biztosító ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségek egyikén: Telefon: 06-1 486 - 4343 E-mail: ugyfelszolgalat@unionbiztosito,hu

Hogyan tudom megnézni, mennyi pontot kaptam a befizetett összeg után?

SuperShop pontjainak egyenlegét ellenőrizheti: • A www.supershop.hu oldalon bejelentkezést követően • Amennyiben megadta e-mailcímét, a SuperShop által küldött havi rendszerességű pontegyenleg értesítőből is tájékozódhat • A SuperShop ügyfélszolgálatán is kérhet felvilágosítást Telefon: 06-1 481 – 6000 E-mail: ugyfelszolgalat@supershop.hu • Amennyiben a befizetett biztosítási díjak után jóváírt pontokról szeretne tájékozódni, úgy az UNION Biztosító ügyfélszolgálatán is segítenek Önnek. Telefon: 06-1 486 - 4343 E-mail: ugyfelszolgalat@unionbiztosito,hu

Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogalomtár

vegyes életbiztosítás: Ötvözi a kockázati életbiztosítás és az elérési életbiztosítás elemeit. A biztosító a tartam alatt bekövetkezett halál esetén és az elérés esetén is teljesít.

További hasznos kifejezések