Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Váltson e-bizonylatra!


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy lehetősége van számviteli bizonylatait elektronikus úton megkapni.

A www.union24.hu weboldalunkon gyors regisztrálás és igénylés után bizonylatai elektronikus felhasználói fiókjába érkeznek majd, melyeket az Interneten keresztül bárhol és bármikor megtekinthet, és gondoskodhat azok kifizetéséről.

Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatással a bizonylatuk a kiállításuk után azonnal az Ön rendelkezésére állnak, valamint a érkezésükről e-mailben értesítést küldünk. Korábbi számláit, bizonylatait könnyen visszakeresheti, hiszen ezeket rendezett formában legalább egy évig az Interneten elérhetővé tesszük.

Az elektronikus formában megjelenő bizonylatok esetében nem csak a tárolás, a megőrzés, a visszakeresés lesz egyszerűbb, de a kevesebb papírfelhasználással környezetünket is óvjuk.

Ki és hogyan igényelhet elektronikus bizonylatot?

 • Ha Ön biztosításait átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizeti:
  - a www.union24.hu weboldalon egy gyors regisztrációval hozza létre felhasználói fiókját
  - az Ügyintézés menüpontban kattintson az elektronikus bizonylat igénylésre
  - adja meg a kiválasztott szerződések adatait, melyekre elektronikus bizonylatokat kér
  - ezután kérelmét postai úton tudja eljuttatni biztosítónkhoz. A továbbiakban elektronikus bizonylatát a létrehozott felhasználói fiókba kapja, amiről minden esetben küldünk értesítést az Ön által megadott e-mail címre.
 • Amennyiben jelenleg csekken fizeti biztosítása díját, kérjük, hogy elektronikus bizonylat igénylés előtt változtassa meg díjfizetési módját a Díjfizetési mód vagy gyakoriság módosítása oldalon átutalásra vagy csoportos beszedési megbízásra.
  Miután megváltozott a díjfizetési módja a www.union24.hu weboldalon az elektronikus bizonylat menüpont alatt tudja az e-bizonylatot igényelni, a fent leírtak szerint.
 • Ha Ön már rendelkezik union24-en kötött biztosítással, melynek díját átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizeti, abban az esetben bizonylatait automatikusan elektronikus úton kapja, így nem kell azt külön igényelnie. Csekkes díjfizetés esetén, kérjük, hogy a www.union24.hu oldalon a Biztosításaim menüpont alatt változtassa meg díjfizetési módját átutalásra vagy csoportos beszedési megbízásra. A díjfizetési mód megváltozásával bizonylatai automatikusan elektronikus felhasználói fiókjába érkeznek majd.
 • Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy elektronikus bizonylat kiállítása csoportos élet- és egészségbiztosításokra, valamint gépjármű flottaszerződésekre nem lehetséges.

 

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk!