Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Nyerjen baleset-biztosítási wellness akciónkkal!Most nem csak biztosítási védelmet, hanem wellness pihenést is nyerhet!

Kössön 2016. november 21. és 2017. február 28. között UNION-Menta vagy UNION-S.O.S. Extra baleset-biztosítást, és sorsoláson vesz részt!

 

Legyen Ön az 5 szerencsés egyike, és élvezze a wellness jótékony hatását!

Nyeremény: 4 nap, 3 éjszaka szállás bővített félpanzióval a stájer termál régióban fekvő Wellnesshotel Allmer****-ben!


A szolgáltatások 2 fő részére:
  • 3 éjszaka szállás, 3x bővített félpanzió (reggeli, délben könnyű harapnivaló, este vacsora),
  • panoráma úszómedence, szauna, gyógynövényes aromagőzfürdő Laconium és fitnessterem használata,
  • ingyenes bicikli- és nordic walking bot kölcsönzés,
  • stájer alma- és vitál teabár,
  • ingyenes internet a szálloda egész területén,
  • fürdőköpenyhasználat az ottartózkodás időtartamára,
  • ingyenes parkolás,
  • gyermekeknek 3 éves korig szülőkkel egy szobában ingyenes, gyermekeknek 12 éves korig ingyenes belépő a Styrassic Parkba, Kizárt időszak: Húsvét, Szilveszter, osztrák ünnepnapok.

A voucher a kiállítástól számított egy évig érvényes és szabadon átruházható. Foglalás közvetlenül a szállodánál lehetséges, a voucherszám megadásával a szállodával egyeztetett időpontra.


És ez még nem minden!

A nyereményjátékon való részvétel mellé garantált ajándék is jár az Ön részére:

2016. november 21. és 2017. február 28. között kötött UNION-Menta vagy UNION-S.O.S. Extra baleset-biztosítása mellé belföldi WELLNESS SZÁLLÁST adunk ajándékba, Önnek csak az étkezést kell fizetnie.

 

Válassza ki most, hol tölti pihenését a két magyarországi szálloda közül!

KORONA HOTEL**** – EGER

Elhelyezés: 4* classic típusú szobában. Svédasztalos reggeli, vacsora. Korlátlan wellness részleg használat (úszó, élmény medence, jacuzzi, szauna világ: finn, infra és bio szauna, tepidárium, hammam, kneipp taposó, dézsa és trópusi zuhany, relaxáló és pihenő, napozó rész). 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeumban egy látogatás vezetéssel. Kedvezményes belépőjegy a szálloda épületében található Beatles múzeumba.

Félpanzió ára: 7480 Ft / fő / éj. Hétvégi felár: 5000 Ft / szoba éj.

 

PANORÁMA HOTEL*** + – BALATONGYÖRÖK

Elhelyezés: szállás két vagy többágyas, légkondicionált szobában. Félpanziós ellátás, mely bőséges svédasztalos reggelit és széles választékú svédasztalos vacsorát foglal magában. A wellness részleg a hét minden napján 7–21 óra között áll az Önök rendelkezésére. Élménymedence (kb. 33°C) váltakozó élményelemekkel. Úszómedence (kb. 26°C). Finn szauna, infra szauna, gőzkabin, pihenő szoba. Kardiógépekkel felszerelt fitneszterem várja a sportolni vágyókat. Fürdőköpeny bekészítés a felnőttek részére. Széf, zárt parkoló. Félpanzió ára: 6990 Ft / fő / éj. Hétvégi felár: 3000 Ft / szoba / éj.

 

 

Felhasználási feltételek: Az utalvány a megadott elérhetőségeken keresztül jelentkezve minimum 2 fő 2 éjszakás foglalása esetén, a félpanzió kifizetésével 2016. november 21-től 2017. április 30-ig a szabad helyek függvényében használható fel, kivétel a kiemelt időszakok, állami és egyházi ünnepek. Az idegenforgalmi adó és igénybevétel esetén a parkolási díj külön fizetendő. Az utalvány egy alkalommal vehető igénybe és a www.wellness-szallas.hu részéről e-mailben megküldött szállás visszaigazolással együtt érvényes.

Az akcióban résztvevők köre: a szerződő, a biztosított(ak) és ezeknek a Ptk. 8:1 .§ (1) bekezdés 1. pontjában megjelölt közeli hozzátartozói vehetik ezt igénybe.


Az  ajándékra jogosító utalványát üzletkötője nyújtja át Önnek baleset-biztosítása megkötésekor.

Jó pihenést kívánunk!

Kapcsolódó linkek