Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Váltson elektronikus bizonylatra!

Védje környezetét, és válassza Ön is az e-bizonylatot!

 

Igényeljen ingyenes e-bizonylatot egyéni biztosításaihoz! Az e-bizonylatok a kiállításuk után azonnal az Ön rendelkezésére állnak, és a bizonylatok érkezéséről e-mailben értesítést küldünk. Korábbi e-bizonylatait könnyen visszakeresheti, hiszen ezeket rendezett formában legalább egy évig az Interneten elérhetővé tesszük.

Az elektronikus bizonylatok esetében nem csak a tárolás, a megőrzés, a visszakeresés lesz egyszerűbb, de a kevesebb papírfelhasználással környezetünket is óvjuk!


A www.union24.hu weboldalunkon gyors regisztrálás és igénylés után bizonylatai elektronikus felhasználói fiókjába érkeznek majd, melyeket az Interneten keresztül bárhol és bármikor megtekinthet, és gondoskodhat azok kifizetéséről.

Ki és hogyan igényelhet elektronikus bizonylatot?

A  www.union24.hu weboldalon egy gyors regisztrációval hozza létre felhasználói fiókját, majd az Ügyintézés menüpontban kattintson az elektronikus bizonylatigénylésre, és adja meg a kiválasztott szerződések adatait, melyekre elektronikus számlázást kér.
A továbbiakban elektronikus bizonylatát a létrehozott felhasználói fiókba kapja, amiről minden esetben küldünk értesítést az Ön által megadott e-mail címre.


Ha Ön már rendelkezik union24.hu-n kötött biztosítással
, melynek díját átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizeti, abban az esetben bizonylatait automatikusan elektronikus úton kapja, így nem kell azt külön igényelnie. Csekkes díjfizetés esetén, kérjük, hogy a www.union24.hu oldalon a Biztosításaim menüpont alatt változtassa meg díjfizetési módját átutalásra vagy csoportos beszedési megbízásra. A díjfizetési mód megváltozásával bizonylatai automatikusan elektronikus felhasználói fiókjába érkeznek majd.


Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy elektronikus bizonylat kiállítása csoportos élet- és egészségbiztosításokra, valamint gépjármű flottaszerződésekre nem lehetséges.