Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Joker szolgáltatás lakásbiztosításhoz

 

Otthonbiztosításaink széles körű védelmet kínálnak az ingatlanával és ingóságaival kapcsolatos káreseményekre. Ezen felül azonban választhatja a Joker-szolgáltatást:

  • melyet bevethet olyan helyzetekben is, amelyre lakásbiztosítása nem terjed ki,
  • sőt olyan káreseményekre is, amelyek majd csak a jövőben jelennek meg a lakásbiztosítási szolgáltatások között.


Otthonbiztosításaink széles körű védelmet kínálnak az ingatlanával és ingóságaival kapcsolatos káreseményekre, sőt kiegészítő biztosításaink által akár balesetre vagy Ön által másoknak okozott károk anyagi következményeire is felkészülhet.


Ezen felül azonban választhatja a Joker-szolgáltatást, melyet bevethet olyan helyzetekben is, amelyre lakásbiztosítása nem terjed ki, sőt olyan káreseményekre is, amelyek majd csak a jövőben jelennek meg a lakásbiztosítási szolgáltatások között.

 

Mit nyújt önnek a Joker-szolgáltatás?

  • Egy olyan ütőkártyát, amelyet előhúzhat az igazán váratlan helyzetekben!
  • Amennyiben előfordulna olyan káreseménye, amelyet nem talál meg az UNION lakásbiztosítása széles körű szolgáltatásai között (és nem szerepel a biztosítási feltételében kizárásként), de az adott káresemény más Magyarországon működő biztosítótársaság káridőpontban érvényes feltételeiben megtalálható a szolgáltatások között, mi megtérítjük a kárt.*
  • Védelmet olyan káreseményekre is, melyek most még nem léteznek a magyarországi lakásbiztosításoknál, de a jövőben bekerülhetnek a szolgáltatások közé.

 

Olyan lakásbiztosítást szeretne, ahol garantáltan nem érik meglepetések?

Mi megtaláltuk az Önnek szóló megoldást!

Válassza Joker–szolgáltatásunkat és szükség esetén dobja be a nyerő lapot!

___________

* A szolgáltatás évente egy alkalommal vehető igénybe, a biztosító a kárt bruttó 100 000 Ft erejéig téríti meg a Joker-szolgáltatás feltételeiben meghatározott szabályok szerint. A tájékoztatás nem teljes körű. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Joker-szolgáltatás biztosítási feltételeit.

Igénylés
Kösse meg otthonbiztosítását online.
Vagy igényelje a szolgáltatást személyesen irodáinkban.