Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Magyar Telekom

Együttműködés a Magyar Telekommal


Társaságunk folyamatosan azon dolgozik, hogy az ügyfelek számára kedvezőbb és mind teljesebb körű szolgáltatásokat nyújtson. Folyamatosan keressük azon lehetőségeket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hosszú távú elégedettségéhez. Ennek a törekvésünknek egy fontos állomása a Magyar Telekommal való közös együttműködésünk. Örömmel ajánlunk figyelmébe közös szolgáltatásainkat:

Gondoskodó biztosítás


Baleset-biztosítás Önnek és egész családjának!


Részletek

Biztonság Program - Családi Baleset-biztosítás


Kedvező feltételű és árú baleset-biztosítás Magyar Telekom ügyfeleknek és családtagjaiknak.


Részletek


Egészségbiztosítás


Az egészségbiztosítás gyors anyagi segítséget nyújt kritikus egészségügyi helyzetekben, olyankor, amikor a legnagyobb szükség lehet rá –kórházi kezelés, műtét, illetve súlyos betegségek diagnosztizálása esetén.


Részletek

Utasbiztosítás SMS-ben:


A +36 30/8100-888 telefonszámon SMS-ben igényelhető, illetve online és mobil applikáción keresztül megköthető utazási segítségnyújtás és biztosítás T-Mobile ügyfelek részére. 

Részletek


SOS Mester Háztartási biztosítás:


Asszisztencia szolgáltatás, mely háztartási vészhelyzetek esetén megszervezi és 25 000Ft összeghatárig finanszírozza a vészelhárítási tevékenységet. 

RészletekAmennyiben Ön a fenti felsorolásban nem említett Magyar Telekom biztosítással rendelkezik, itt megtekintheti biztosítása részleteit és dokumentumait:
Egyéb Magyar Telekom termékek

Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogalomtár

várakozási idő: Az életbiztosítási, betegségbiztosítási szerződéseknél alkalmazott feltétel, amelynek alapján az egyes kockázatokat (halál, betegség) a biztosító csak egy későbbi időponttól vállalja (pl. hat hónap).

További hasznos kifejezések