Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Magyar Telekom

Együttműködés a Magyar Telekommal


Társaságunk folyamatosan azon dolgozik, hogy az ügyfelek számára kedvezőbb és mind teljesebb körű szolgáltatásokat nyújtson. Folyamatosan keressük azon lehetőségeket, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hosszú távú elégedettségéhez. Ennek a törekvésünknek egy fontos állomása a Magyar Telekommal való közös együttműködésünk. Örömmel ajánlunk figyelmébe közös szolgáltatásainkat:

Gondoskodó biztosítás


Baleset-biztosítás Önnek és egész családjának!


Részletek

Biztonság Program - Családi Baleset-biztosítás


Kedvező feltételű és árú baleset-biztosítás Magyar Telekom ügyfeleknek és családtagjaiknak.


Részletek


Havifix biztosítás


A Biztonság Program ezen elemével Önnek lehetősége nyílik arra, hogy a nehéz élethelyzetekben is megőrizhesse családja anyagi biztonságát, rendezhesse Telekom előfizetését, vagy akár közüzemi számláit.


Részletek


Egészségbiztosítás


Az egészségbiztosítás gyors anyagi segítséget nyújt kritikus egészségügyi helyzetekben, olyankor, amikor a legnagyobb szükség lehet rá –kórházi kezelés, műtét, illetve súlyos betegségek diagnosztizálása esetén.


Részletek


Utasbiztosítás SMS-ben:


A +36 30/8100-888 telefonszámon SMS-ben igényelhető, illetve online és mobil applikáción keresztül megköthető utazási segítségnyújtás és biztosítás T-Mobile ügyfelek részére.

Részletek


Kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garancia segítségével a Telekomnál vásárolt notebook vagy TV garanciális védelmét (anyag és gyártási hiba miatt bekövetkezett dologi károk) tudja meghosszabbítani a gyári garancia letelte után +1 vagy +2 évvel.

Részletek


SOS Mester Háztartási biztosítás
:


Asszisztencia szolgáltatás, mely háztartási vészhelyzetek esetén megszervezi és 25 000Ft összeghatárig finanszírozza a vészelhárítási tevékenységet.

Részletek
Amennyiben Ön a fenti felsorolásban nem említett Magyar Telekom biztosítással rendelkezik, itt megtekintheti biztosítása részleteit és dokumentumait:

Egyéb Magyar Telekom termékek
Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogalomtár

elérési biztosítás: Meghatározott tartamra kötött életbiztosítási szerződés, amelynek alapján a biztosító csak a tartam végén teljesít.

További hasznos kifejezések