Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Családi biztosítás

Kedves Magyar Telekom és T-Mobile előfizető!


Örömmel üdvözöljük oldalunkon.

2006 szeptemberében a Magyar Telekommal együttműködve kialakítottuk a Családi biztosítást.

 

A biztosítás nemcsak Önre, mint Magyar Telekom és T-Mobile előfizetőre, hanem az Önnel a biztosítás teljes ideje alatt azonos állandó lakcímre bejelentett valamennyi közvetlen családtagjára, élettársára is kiterjed, így a  Családi biztosítással nagyobb biztonságban érezheti magát és családját.

 

A biztosítás éves díját a Magyar Telekom teljes egészében átvállalta.

 

A biztosítással, annak részleteivel, kondícióival kapcsolatos kérdései esetén az UNION Biztosító (06-1) 486-4343-as ügyfélszolgálati telefonszámán érdeklődhet.

 

Amennyiben Ön, vagy Önnel egy háztartásban élő hozzátartozója balesetet szenved, kérjük, írásban jelentse azt be társaságunk címére (1461 Budapest, Pf. 131.), az Életbiztosítási Igazgatóságra. A bejelentéshez szükséges nyomtatvány letöltéséhez kattintson ide: Igénylőlap Baleseti szolgáltatáshoz.

 

A biztosítás a Magyar Telekom által meghirdetett akciós feltételekkel és akciós időszakokban igényelhető. Az aktuális akciók feltételeivel, a biztosításra vonatkozó jogosultságával kapcsolatos kérdései esetén kérjük, keresse fel a http://www.t-home.hu/lakossagi/telefon/tovabbi_szolgaltatasok/csaladi_biztositas oldalt vagy hívja a Magyar Telekom hálózatából ingyenesen hívható 1412 ügyfélszolgálati számot.