Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

UNION eszközalapok részletesen

Aktív Hazai Kötvény eszközalap (Ft)

2017.09.22. Nettó eszközérték: 791 283 080 Árfolyam: 1,17647

Az eszközalap befektetési célja és stratégiája: az eszközalap konzervatív befektetési politikát folytatva elsősorban hazai államkötvényekbe, kincstárjegyekbe, egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokba, pénzpiaci eszközökbe fektet. Az eszközalap célja, hogy közép és hosszú távon az eszközalap referenciaindexét meghaladó hozamot biztosítson a befektetőknek. A befektetési stratégiák kiválasztása technikai és fundamentális elemzéseken alapul. Cél az olyan értékpapírok megvásárlása, melyek illeszkednek az eszközalap referenciaindexéhez, de várhatóan a referenciaindexet meghaladó teljesítményt nyújtanak. Az eszközalap befektetési stratégiája nem benchmark-követő, a magasabb hozam elérése érdekében a portfoliókezelőnek lehetősége van arra, hogy nagyobb mértékben (a kockázatokat szigorúan szem előtt tartva) eltérjen az eszközalap referencia indexétől.

 

Az eszközalap, illetve a befektetések devizaneme: az eszközalap árfolyama forintban van nyilvántartva és az eszközeit is jellemzően forintban fekteti be.

 

Kockázati besorolás: közepes kockázatú.

Az eszközalapban szereplő befektetési eszközök értékelési árfolyama a piaci folyamatok függvényében ingadozhat. Az eszközalap esetében a Biztosító tőke és hozamgaranciát nem vállal. A befektetési kockázatot teljes egészében a szerződő fél viseli.Aktív Hazai Kötvény eszközalap összetétel 2017.08.31.
Egyéb eszköz 0,08%
Egyéb magyar kötvények 25,04%
Magyar Állampapírok 74,90%

Még nem rendelkezik befektetéshez kötött UNION életbiztosítással?
Növelje befektetése értékét eseti befizetéssel.
Árfolyam alakulás az elmúlt egy évben (2016.08.22. - 2017.08.22.)
Historikus adatok letöltése ( xls )
Lépjen kapcsolatba velünk!