Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

UNION eszközalapok részletesen

Aktív Hazai Kötvény eszközalap (Ft)

2018.01.18. Nettó eszközérték: 2 061 888 915 Árfolyam: 1,19574

Az eszközalap befektetési célja és stratégiája: az eszközalap konzervatív befektetési politikát folytatva elsősorban hazai államkötvényekbe, kincstárjegyekbe, egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokba, pénzpiaci eszközökbe fektet. Az eszközalap célja, hogy közép és hosszú távon az eszközalap referenciaindexét meghaladó hozamot biztosítson a befektetőknek. A befektetési stratégiák kiválasztása technikai és fundamentális elemzéseken alapul. Cél az olyan értékpapírok megvásárlása, melyek illeszkednek az eszközalap referenciaindexéhez, de várhatóan a referenciaindexet meghaladó teljesítményt nyújtanak. Az eszközalap befektetési stratégiája nem benchmark-követő, a magasabb hozam elérése érdekében a portfoliókezelőnek lehetősége van arra, hogy nagyobb mértékben (a kockázatokat szigorúan szem előtt tartva) eltérjen az eszközalap referencia indexétől.

 

Az eszközalap, illetve a befektetések devizaneme: az eszközalap árfolyama forintban van nyilvántartva és az eszközeit is jellemzően forintban fekteti be.

 

Kockázati besorolás: 3 (közepesen alacsony)

A teljeskörű tájékoztatás érdekében kérjük figyelmesen olvassa el az eszközalap Kiemelt Információkat Tartalmazó Dokumentumát (KID): https://www.unionbiztosito.hu/elet_es_nyugdij/kid 


Az eszközalapban szereplő befektetési eszközök értékelési árfolyama a piaci folyamatok függvényében ingadozhat. Az eszközalap esetében a Biztosító tőke és hozamgaranciát nem vállal. A befektetési kockázatot teljes egészében a szerződő fél viseli.
Töltse le a Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumot (KID)


Aktív Hazai Kötvény eszközalap összetétel 2017.12.31.
Magyar Állampapírok 76,91%
Egyéb eszköz 12,17%
Egyéb magyar kötvények 10,91%

Árfolyam alakulás az elmúlt egy évben (2017.01.18. - 2018.01.18.)
Historikus adatok letöltése ( xls )
Lépjen kapcsolatba velünk!