Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

UNION eszközalapok részletesen

Abszolut (Ft)

2017.04.21. Nettó eszközérték: 3 008 540 047 Árfolyam: 1,63150

Az eszközalap vagyonkezelője:

Az eszközalap vagyonkezelője az Erste Alapkezelő Zrt.

 

Jellemző:

Az Eszközalap célja, hogy az eszközalapba fektető ügyfelek válláról levegye a terhet, hogy a gazdaság ciklusoknak illetve a tőkepiacok pillanatnyi állapotának megfelelően milyen befektetési politikát folytasson és a tőkéjét mikor, milyen eszközökbe/eszközosztályokba fektesse. Az eszközalap vagyonkezelője az Abszolút befektetési alapok alapján keresztül szabadon allokálja az eszközalap tőkéjét 14 befektetési alap között annak megfelelően, hogy a saját piaci várakozásai, a gazdaság illetve a tőkepiaci értékeltségek és hangulatnak megfelelően melyiket tartja a legmegfelelőbb befektetésnek. A vagyonkezelő számára a legbiztonságosabb pénzpiaci és magyar kötvény alapoktól kezdve egészen a kockázatos egzotikus részvényalapokig széles spektrumú alapválaszték áll rendelkezésre, hogy az aktuális piaci helyzetnek legjobban megfelelő portfolió összetételt alakítsa ki és ezzel hosszú távon a befektetők piaci átlag feletti hozamokat érjenek el.  A vagyonkezelő teljesítménye a 60% részvényekből és 40% magyar államkötvényekből álló referencia index hozamához mérten kerül meghatározásra, sikerdíjra akkor jogosult amennyiben az alap hozama a referencia indexet tartósan meghaladja.

Az eszközalap árfolyama forintban van nyilvántartva. Mivel a portfoliókezelő által vásárolt értékpapírok számos devizában vannak nyilvántartva, így az eszközalap eredeti devizanemében elért hozamait befolyásolhatja az adott devizák árfolyammozgása illetve azok a forinttal szemben mért elmozdulása.

 

Kockázat:

Közepes/magas kockázatú.

 

Kinek ajánljuk:

Azon befektetőknek ajánljuk az eszközalapot, akik hosszú távú befektetési formában kívánják tudni befektetéseiket. Az alap befektetési politikájának megfelelően az alapkezelő a piaci várakozásai alapján allokálja az alap tőkéjét a különböző kockázatú befektetési alapok között úgy, hogy hosszú távon minél nagyobb hozamot érjen el a befektetőinek.Abszolut összetétel 2017.03.31.
Pénzeszközök 2,25%
Erste Abszolút Befektetési Alapok Alapja 97,75%

Még nem rendelkezik befektetéshez kötött UNION életbiztosítással?
Növelje befektetése értékét eseti befizetéssel.
Árfolyam alakulás az elmúlt egy évben (2016.03.21. - 2017.03.21.)
Historikus adatok letöltése ( xls )
Lépjen kapcsolatba velünk!