Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

UNION GoTöltse le új UNION Go okostelefon alkalmazásunkat, mellyel sem 
külföldön, sem belföldön nem hagyjuk magára, ha baj van!
Előfordult már, hogy külföldön bajba került, de nem tudta, kitől kérjen segítséget? Jól jött volna egy magyar konzulátus, esetleg a kórházat kereste, de nyelvtudás hiányában nem tudta, hol érdeklődjön?

Többek között ilyenkor is segít az UNION Biztosító ingyenesen letölthető alkalmazása, aminek a segítségével pár kattintással megtalálja a térképen a világ összes magyar konzulátusát és nagykövetségét, valamint a közelében található kórházakat.

Az alkalmazás itthon sem hagyja magára, hiszen megtalálja benne az UNION Biztosító szerződéses szervizpartnereit, illetve telefonos asszisztencia szolgáltatásainkkal bárhol bármikor segítséget kérhet, ha műszaki vagy egészségügyi problémája adódott, vagy külföldi utazás során került bajba.


Külföldre utazik, de a határon jutott eszébe, hogy még nincs utasbiztosítása? Néhány gombnyomással az UNION Go alkalmazással ezt is pótolhatja.

Telepítse Ön is androidos vagy Iphone okostelefonjára az UNION Go alkalmazást, mellyel sem külföldön, sem belföldön nem hagyjuk magára!

 

Letöltés:

Lépjen kapcsolatba velünk!