Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Utazás

Online köthető utasbiztosítás

Utasbiztosítása megkötéséhez mindössze pár kattintásra van szüksége, és máris széles körű védelmet élvezhet utazása során.

  • Kösse meg utasbiztosítását gyorsan és egyszerűen!
  • Biztosítását bankkártyával tudja kifizetni, így rögtön kezében lesz kötvénye is.

Személyesen megköthető utasbiztosítás

A Retúr utasbiztosításokkal felkészülhet az utazások során előforduló váratlan eseményekre, legyen az betegség, baleset vagy a poggyász elvesztése, hogy ne jelentsenek Önnek plusz anyagi terhet.

  • Magyar nyelvű assistance szolgáltatásunk biztonságot jelent az egész világon, ha segítségre van szüksége az intézkedés közben, hiszen az orvosi, rendőri vagy jogi intézkedés nem könnyű feladat idegen nyelven.

Utasbiztosítás SMS-ben

Az sms-ben igényelhető utasbiztosítással mobiltelefonja segítségével minden eddiginél egyszerűbben és gyorsabban gondoskodhat Ön és családja biztosítási védelméről külföldi útja során.

  • A szolgáltatás a széleskörű biztosítási védelem mellett tartalmazza a külföldön nélkülözhetetlen utazási segítségnyújtás (assistance) szolgáltatást is!
Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogalomtár

általános szerződési feltételek (ÁSZF): Általános szerződési feltételnek minősül az a szerződési feltétel, amelyet az egyik fél több szerződés megkötése céljából egyoldalúan, a másik fél közreműködése nélkül előre meghatároz, és amelyet a felek egyedileg nem tárgyaltak meg.

További hasznos kifejezések