Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása

Vállalkozásoknak

Vagyon és felelősségbiztosítás

 

UNION-Üzlettárs

Az UNION-Üzlettárs vagyon- és felelősségbiztosítási csomagot kifejezetten a kis- és középvállalkozók igényei szerint alakította ki az UNION Biztosító. A biztosítás egyszerű, átlátható, ugyan akkor átfogó biztosítási védelmet nyújt.

 • Vagyona védelmében számtalan váratlan eseményre felkészülhet a tűzesetektől az üvegtörésen át a betöréses lopásig.
 • Választható felelősségbiztosításunk keretében az Ön által másoknak okozott károkat térítjük meg.

UNION-Business Class vállalkozói vagyon és felelősségbiztosítás

Vállalkozói vagyonbiztosításunk optimális védelmet nyújt a vállalkozások legszélesebb skálájára, legyen az kereskedelmi, szolgáltatói vagy gyártói tevékenység.

 • Biztosítási védelmünk kiterjed a vállalkozás épületére, gépeire, berendezéseire, árukra, készletekre, idegen vagyontárgyakra, de készpénzre és értékpapírra is.
 • Rugalmas, több, egymással jól kombinálható építőelemből áll.

Vagyon- és felelősségbiztosítások egyedi igényekre

Ipari vagyon- és felelősségbiztosításainkat nagyobb vállalatok, intézmények, ipari tevékenységet folytató üzemek számára ajánljuk.

 • Vagyon- és felelősségbiztosításaink a vállalatok igényeihez rugalmasan alakíthatók
 • A független biztosítási alkuszok szavazatai alapján vállalati vagyonbiztosítási kategóriában 2013-ban az UNION Biztosító elnyerte a Szolgáltatásminőségi Verseny I. helyezettjének járó díjat.

Filmbiztosítás

Az UNION Biztosító 2002 óta foglalkozik reklám és játékfilmek biztosításával. Filmes portfóliónk játékfilmek mellett szponzori pénzből finanszírozott ún. üzleti filmekből, bérforgatásokból és reklámfilmekből épül fel. A biztosított játékfilmek között olyan díjnyertes alkotások is szerepelnek, mint a Fehér tenyér, a Konyec, a Szabadság, szerelem, az Oscar díjra indított Taxidermia, vagy az SOS szerelem.

 • Biztosíthatók az eszközök, a díszletek és a műtárgyak is.
 • Kiterjeszthető a védelem a filmnegatívokra, a forgatás-kiesésre, illetve felelősségbiztosítás is választható.

Csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosítás

 

UNION-Kompakt csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosítás

Az UNION-Kompakt csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomag olyan komplex védelem, amely a munkáltatók és munkavállalók részére egyaránt segítséget nyújt, a munkavállalókat ért vészhelyzetek anyagi következményeinek mérséklésében.

 • Kedvező a munkáltatóknak, mivel erősíti a cég iránti elkötelezettséget, ezáltal növeli a munkateljesítményt, miközben a biztosítás díja költségként elszámolható, és nem képez járulékfizetési alapot.
 • A munkavállalók számára egzisztenciális biztonságot jelent, és a biztosító szolgáltatása adómentes jövedelem a munkavállaló részére.

Gépjármű biztosítások cégek számára

 

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás és casco

A gépjárművekre vonatkozóan széles körű casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatásokat kínálunk.

 • Vállalkozások számára is alkalmas az UNION-Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás és az UNION-Casco biztosítás
 • Ezeken túl azonban gépjármű biztosításainkkal a vállalkozások egyedi igényeire is kínálunk megoldást.

Csoportos utasbiztosítás

 

UNION-Utaspillér csoportos utasbiztosítás

Ezt a keretnapos utasbiztosítási csomagot azoknak a kis-és középvállalkozásoknak vagy nagyvállalatoknak ajánljuk, akik kedvező díjon, egyszerűen, bonyolult adminisztráció nélkül szeretnének gondoskodni munkavállalóik külföldi tartózkodásairól.

UNION-UtasPillér szállítmányozók részére

Egy tehergépjármű vagy autóbusz tulajdonosának, illetve üzembentartójának fontos egy olyan utasbiztosítás, amellyel kedvező díjon, egyszerűen, bonyolult adminisztráció nélkül tud gondoskodni a gépjárművet vezetők és kísérőik külföldi tartózkodásairól.

Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Fogalomtár

tartamengedmény: A szerződés hosszabb tartamára tekintettel a biztosítottnak adott díjkedvezmény. Amennyiben a szerződés a határozott tartam lejárta előtt a biztosított általi felmondással megszűnik, a biztosító követelheti a biztosítottnak nyújtott engedmény megfizetését.

További hasznos kifejezések