Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseOldal nyomtatása


Kedves Álláskereső!


Az UNION Biztosító várja jelentkezését, amennyiben multinacionális környezetben szeretne dolgozni, nyitott a folyamatos fejlődéssel együtt járó változásokra, valamint vonzza a ”biztosítók világa”. Ha szeretne egy sikeres, eredményorientált és összetartó csapat tagja lenni, ezen felül dinamikus, rugalmas és kedveli a kihívásokat, akkor köztünk a helye!


Az UNION Biztosító évek óta szívügyének tekinti munkatársai elégedettségét, és nagyon fontosnak tartja, hogy munkatársainak barátságos munkakörnyezetet és küldetésének megfelelően egy igazi családias munkahelyet teremtsen, amelyben minden korosztály megtalálja a számításait a pályakezdőtől egészen a nyugdíjasokig. A családias, közvetlen hangulat annak is köszönhető, hogy igyekszünk nyitottak lenni nemcsak a külvilág és az új kihívások felé, hanem ugyanezt a nyitottságot képviseljük vállalaton, ”családon” belül is. Széles tevékenységi körünk lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább testhezálló munkakört, amelyben folyamatosan fejlesztheti tudását, képességeit. A közelmúltban elindult konszernszintű együttműködésnek köszönhetően a legrátermettebbek nemzetközi munkakörnyezetben is kipróbálhatják magukat az anyavállalat legkülönbözőbb területein.


Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, és szívesen lenne tagja a mi dinamikusan fejlődő, fiatalos csapatunknak, tekintse meg aktuális állásajánlatainkat, és küldje el szakmai önéletrajzát a hirdetésben megadott e-mail címre.
Amennyiben nem talál jelenlegi hirdetéseink között olyat, amely megfelel az Ön szakmai tudásának és tapasztalatának, töltse ki regisztrációs adatlapunkat, ahol lehetősége van arra is, hogy csatoltan elküldje szakmai önéletrajzát. Ezzel Ön regisztrálja magát az UNION Biztosító HR adatbázisába. Végzettségének, szakmai tapasztalatának, illetve érdeklődési körének megfelelő pozíció esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben az értékesítéssel kapcsolatos pozíciók keltették fel érdeklődését, figyelmébe ajánljuk a www.union.hu/ertekesitesikarrier oldalt, ahol az UNION értékesítési csapatáról, képzési és karrier lehetőségeiről olvashat.

Adatait bizalmasan kezeljük, és kizárólag toborzás és kiválasztás céljából használjuk fel. Adatait és önéletrajzát egy évig tároljuk adatbázisunkban.

 

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával!

Üdvözlettel,

HR igazgatóság


Lépjen kapcsolatba velünk!
 
Vállalati kapcsolatok